Allergieën

Allergieën

Veel mensen hebben in het voorjaar en in de zomer veel last van allergieën. Tijdens het voorjaar en in de zomer worden allergieën in het algemeen veroorzaakt door het stuifmeel van  grassen, onkruid en bomen die in bloei staan. Dit kan de volgende symptomen tot gevolg hebben: niezen, verstopte neus, loopneus, waterige, jeukende of rode ogen, hoofdpijn, vermoeidheid, en soms hoesten en piepen. Wanneer allergenen en antistoffen reageren bij personen met allergie, zwelt hun neusslijmvlies op. Hierdoor wordt de  afvoer van slijm uit de bijholten belemmerd en dit zal bij veel mensen sinusitis veroorzaken. Acupunctuur en Chinese kruiden bieden mensen met een allergie een manier om hun organen te versterken. De symptomen kunnen aanzienlijk verminderen of  bij sommige mensen  zelfs helemaal verdwijnen, zonder dat de behandeling vervelende bijwerkingen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*